MAZUT, BITUMEN I TNG

Trigma d.o.o. Banja Luka

Od 2004. godine naša kompanija Trigma d.o.o. Banja Luka vodeći je dobavljač lož ulja za grejanje u Bosni i Hercegovini i jedan od ključnih učesnika na tržištu bitumena. Posvećen pristup i briga o kupcima - 24 sata dnevno, uz brz prevoz i dopremu, rezultirali su poverenjem brojnih velikih klijenata u industriji, gradskim toplanama, kao i privatnim krajnjim korisnicima.

T- Nafta Trgovina Beograd

Naša kompanija T – Nafta Trgovina Beograd osnovana je 2016. godine. Delatnost kompanije je veleprodaja tečnog naftnog gasa (TNG) i srodnih proizvoda. Skladište se nalazi u Kovačici kod Beograda.

Kao najmlađa članica T- GROUP Holdinga, T - Nafta Trgovina bavi se domaćim nabavkama i skladištenjem tečnog naftnog gasa.

Skladište Kovačica ima kapacitet skladištenja za 1.000m³ TNG sa kompletnom infrastrukturom za pražnjenje šinskih vozila i administrativnim uslovima predviđenim za proširenje kapaciteta - do 3.000m³ TNG. Ima i uslove za izgradnju novih kapaciteta od 3.000 m³ za dizel i mazut.

Razvojni planovi T- Nafte Trgovine usmereni su na širenje TNG infrastrukture u Kovačici, kako bi se stvorili održivi uslovi za povećanje tržišnog udela na tržištu Srbije, kao i na susednim balkanskim tržištima. Pored toga, razvojni planovi pretpostavljaju širenje portfolija faznim uvođenjem mazuta i petrohemijskih proizvoda.